Nothing Markasının Yeni Gözdesi Nothing Phone 2a

Nothing Markası

Nothing markası 2021 yılında, One Plus'ın kurucu ortağı Carl Pei tarafından kurulmuştur. Destekleyici güçlü yatırımcıları ile kısa sürede iyi işler çıkarmayı başardı.

Nothing Phone 2a

Nothing markası Nothing Phone 1 ve Nothing Phone 2 modellerinden sonra Norhing Phone 2a modelini piyasaya sürdü. Nothing Phone 2a son çıkan model olmasına rağmen aslında 1 ve 2 modelinden önce tasarlanmış, üzerine çok düşünülmüş fiyat, performans ve kaliteli bir modeldir.

Nothing Phone 2a Tasarımı

Nothing Phone 2a tasarım açısından kasa tipine bakıldığında Iphone benzeri bir kasa tipine benzemektedir. Kasanın arka tasarımı ise telefonun içini gösterecek şekilde şeffaf bir tasarıma sahiptir. Nothing Phone 1 ve 2 de olduğu gibi. Kamera ise 1 ve 2 modellerindeki yapıdan sıyrılarak orta kısıma getirilmiştir.

Arka kısımda yer alan LED'ler 1 ve 2 modellerine göre daha az sayıda yer almaktadır. Bunun da daha sade ce hoş bir görüntü olduğunu belirtebiliriz.

Cihazın kutu tasarımı da kendisi kadar hoş bir tasarıma sahiptir. Cihazın şarj kablosu USB-C'den USB-C'ye özellikli kablodur.

  • 161mm x 76mm boyutlarında ve 8.5 mm kalınlığa sahiptir,
  • 190gr ağırlığındadır,
  • Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunmaktadır,
  • 6.7 inc AMOLED ekrana sahiptir,
  • Corning Gorilla Glass 5 cam ve 1084x2412 çözünürlük sunmaktadır,
  • 8 GB Ram + 128 GB depolama ve 12 GB Ram + 256 GB depolama olmak üzere 2 farklı seçenekli alınabilmektedir,
  • Android 14 yazılım ile gelmektedir. Nothing OS olarak saf yazılıma sahiptir,
  • 5000 mAh batarya özelliği ve 45w hızlı hızlı şarj özelliğine sahiptir,
  • 50 MP çift kamera özelliği bulunmaktadır.

Genel Yorum

Genel olarak düşündüğümüze piyasada yer alan diğer telefon marka ve modellerine göre farklı bir ve hoş bir tasarıma sahiptir. Günlük kullanım, fotoğraf, video, müzik, uygulama için ideal bir fiyat performans ürünüdür. Evefone üzerinde 8 GB + 128 GB 19.999,00 TL fiyatıyla 12GB + 256GB ise 21.999,00 TL fiyatıyla satılmaktadır. Lansmana özel sınırlı sayıdaki Nothing Phone kulaklık hediye edilmektedir.


Harici İçerik youtu.be
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Yorumlar