Manor Lords Oyun Detayları ve Çıkış Tarihi

Manor Lords tam olarak belirli bir tarihi kapsamasa da bina yapıları dikkate alındığında 11.yy ve 15.yy arasındaki tarihsel yapıyı yansıtmaktadır.

Manor Lords ile şehrinizi kurarken tam döndürme özelliğinden yararlanabileceksiniz. Yerel kaynaklardan yararlanarak ve ticaret yolları kurarak ekonominizi artıracak, ekonomi gelişimine göre birimlerinizi geliştirebilecek ve büyütebileceksiniz.

Tarlaların öküzler yardımıyla sürüldüğü, koyunların malikanenin sahibi tarafından yönetildiği açık alanda otlatıldığı bir oyun. Bu gerçeklikler ve ayrıntılar ile bir ortaçağ derebeyliğini yönetmenin hissini yaşayacaksınız.

Mevsimlerin değişmesi, hava şartları, kıtlık, hastalık ve savaşlar ile kasabanız şekillenecek.

Manor Lord oyununda savaşlarda moral, hava durumu, yorgunluk, birim dizilişleri gibi bir çok etken bulunmaktadır. Birlikleri doğru konumlandırmak ve akıllıca kullanarak da büyük orduya sahip düşman birliğini bile yenebilirsiniz.

Manor Lords Çıkış Tarihi

26 Nisan 2024 tarihinde Manor Lords, Steam, GOG, PC Game Pass üzerinde erken erişim olarak yayınlanacak.

Manor Lords Fiyatı

Ülkemizde döviz kuru ve oyun fiyatlarından haberdar olan Manor Lords yayıncılarının Türkiye üzerinde oyunu daha uyguna yayınlayacakları belirtiliyor.


Harici İçerik youtu.be
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Yorumlar