GTA 6 Çıkış Tarihi Ertelendi Mi?

GTA 6 Ertelendi Mi?

Grand Theft Auto 6 neredeyse tüm zamanların beklenen oyunu haline geldi. Açık dünya oyunu sevenler GTA 6'yı bekliyor. Oyununun piyasaya sürülmesine neredeyse 10 ay vardı fakat son alınan bilgiler oyunun piyasaya sürülme tarihinin gecikeceği yönünde.

Oyunun geliştirme sürecinde bilgi sahibi olan kaynaklardan Kotaku GTA 6'nın muhtemelen 2025 sonlarında yayınlanacağını hatta 2026 yılına sarkacağını belirtti.

Resmi olarak 2023 yılında açıklanan GTA 6 oyunu, 2013 yılında yayınlanan GTA V'in devamı niteliğindedir. Roksctar Games GTA 6 üzerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Ancak Kotaku'ya gelen bilgilere göre 2025'in sonlarına doğru çıkmama ihtimalinin giderek arttığı, hatta üretimin geride kaldığı 2026 yılına sarkması da mümkün olduğu yönündedir.

Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games, çalışanların çoğunluğuna haftanın beş günü ofise dönmeleri yönünde bir bildirim yayınladı. Çalışanlar o tarihten bu yana bu karara karşı çıktı. geliştiricinin ise üretkenlik ve güvenlik kaygılarını dile getirmek için bunu zorladığı anlaşılıyor.

Harici İçerik youtu.be
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Yorumlar